Zoekt u een partner op het gebied van evenementen organisatie? Zoek niet verder, Yaow! Events biedt u zowel zakelijk als particulier de oplossing. Denk hierbij aan bijvoorbeeld geluid, licht, marketing, locatie en randzaken. Wij passen onze dienst aan op uw wens!

Geluid

Voor iedere locatie hebben we een gepaste oplossing. Indoor of outdoor evenementen vragen bijvoorbeeld al een compleet verschillende ondersteuning. Per wens varieert onze aanpak, maar in principe beginnen we vanuit onze Drive-in show te bouwen richting een geheel op het gebied van geluid. Hierbij maken we onder andere gebruik van de producten die op onze verhuurlijst staan. Mocht de wens meer vragen kunnen wij dit ook voorzien.

Licht

Wat hierboven vermeld staat over geluid geldt in principe ook voor het licht. Wij hebben een breed assortiment en kunnen dit afhankelijk van de vraag aanvullen. Op de pagina Huren staat net zowel een lijst voor geluids- en lichtapparatuur.

Marketing

Bij het organiseren van een evenement denken de meeste mensen gelijk aan het licht en geluid. Maar vooral op zakelijk gebied is de marketing minstens zo belangrijk. Promotie op social media en offline aan de hand van flyers. Dit in het belang om mensen te trekken naar uw feest!

Locatie

Wilt u een feest organiseren maar heeft u geen locatie? Yaow Events heeft door haar jarenlange ervaring een breed netwerk opgebouwd met verschillende locaties. Voor iedere wens een geschikte locaties waarbij plaatselijk alles in gereedheid kan worden gebracht voor een topfeest!

Randzaken

Altijd al de wens gehad om een groot feest te organiseren maar geen idee wat er allemaal bij komt kijken, ook hier kan Yaow Events uw ondersteunen met advies en organisatie. Denk hierbij aan stroomvoorzieningen, toiletwagens en horecavoorzieningen.